Schutterij Sint Nicolaas Meijel

Schutterij St. Nicolaas werd opgericht in augustus 1919 en is niet meer weg te denken in de Meijelse gemeenschap. Wij kunnen ons gelukkig prijzen dat de schutterij gedragen wordt door het overgrote deel van de Meijelse gemeen-schap. Deze steun maakt het ons mogelijk om onze doelstellingen te verwezen-lijken. In het jaar 1994 kreeg de schutterij de koninklijke onderscheiding.

Drumband Sint Nicolaas Meijel bij de bzt-show

Op zaterdag 4 maart ging er een afvaardiging van drumband Sint Nicolaas Meijel naar hilversum voor opnames van de bzt-show. Daar werd namelijk een wens vervuld van een Willemengs. Zij heeft tijdens de Avondvierdaagse in haar dorp een fanfareoptocht gezien en dat heeft haar enorm gegrepen. Ze was enorm onder de indruk van het feit dat de majorettes en drummer zich niet lieten afleiden door hetgeen er om hen heen gebeurde. Dat wil zij ook beleven: ze wil onderdeel zijn van de fanfareoptocht als bespeler van de trommel en zich niet laten afleiden. Deze opname werd op 18 maart om 17.45 uur op npo3 uitgezonden.

03/05/2017 Gepost door WillyComments are closed.