Schutterij Sint Nicolaas Meijel

Schutterij St. Nicolaas werd opgericht in augustus 1919 en is niet meer weg te denken in de Meijelse gemeenschap. Wij kunnen ons gelukkig prijzen dat de schutterij gedragen wordt door het overgrote deel van de Meijelse gemeen-schap. Deze steun maakt het ons mogelijk om onze doelstellingen te verwezen-lijken. In het jaar 1994 kreeg de schutterij de koninklijke onderscheiding.

Winterwedstrijd St. Nicolaas trofee

Afgelopen zondag 19 maart werd er gestreden om de St. Nicolaas trofee. Deze winterwedstrijd wordt met de luchtbuks verschoten. Nadat iedereen zijn punten had geschoten werd de kaveling ingezet. Na enkele rondes gingen we op kleinere blokjes schieten en langzaam viel de ene na de andere misser. En wie niet miste was Henk Welten en de trofee ging naar Deurne toe. Henk proficiat.

03/05/2017 Gepost door WillyComments are closed.