Schutterij Sint Nicolaas Meijel

Schutterij St. Nicolaas werd opgericht in augustus 1919 en is niet meer weg te denken in de Meijelse gemeenschap. Wij kunnen ons gelukkig prijzen dat de schutterij gedragen wordt door het overgrote deel van de Meijelse gemeen-schap. Deze steun maakt het ons mogelijk om onze doelstellingen te verwezen-lijken. In het jaar 1994 kreeg de schutterij de koninklijke onderscheiding.

Opening schietseizoen 2017

Afgelopen zondag 2 april was de eerste buitenwedstrijd van dit seizoen. We begonnen met 2 groepen, de A en de B groep. Na enkele rondes geschoten te hebben op de dikke bollekes werd er gekaveld op de kleine bollekes. Dit leverde in de A groep niet het gewenste resultaat, dus werden de aller kleinste bollekes te voor schijn gehaald. Nadat ook deze op waren, werd de ring van buks gehaald en ging men schieten zonder ring, en nu kwamen de missers, 2 schutters deden niks voor elkaar onder en schoten ronde voor ronde alles ar af. Maar uiteindelijk was het Mike Beckers die zich gewonnen gaf en wederom ging Kerstin er met prijs vandoor. Kerstin Proficiat. In de B groep was het Job van Rooij die iedereen verrassend achter zich liet. Job proficiat

03/05/2017 Gepost door WillyComments are closed.