Schutterij Sint Nicolaas Meijel

Schutterij St. Nicolaas werd opgericht in augustus 1919 en is niet meer weg te denken in de Meijelse gemeenschap. Wij kunnen ons gelukkig prijzen dat de schutterij gedragen wordt door het overgrote deel van de Meijelse gemeen-schap. Deze steun maakt het ons mogelijk om onze doelstellingen te verwezen-lijken. In het jaar 1994 kreeg de schutterij de koninklijke onderscheiding.

Uitwisseling Overloon-Deurne.

Afgelopen weekend 1 april was de jaarlijkse uitwisseling met Overloon en Deurne in Overloon. Wij waren met een 12 tal schutters goed vertegenwoordigd. Er werd geschoten op de volgende onderdelen koning, lepeltje schieten en kruisboog. Bij het lepeltje schieten won John van Rooij voor Jeroen van Rooij uit Deurne en Frans van Lierop (3e) . Kruisboog schieten werd kerstin Werner 2e achter Jaquline. De koningstitel ging naar Rodin toe (deurne) en de LIMBRA beker werd door Deurne gewonnen .. allen proficiat. De volgende keer is het in Meijel.

07/06/2017 Gepost door WillyComments are closed.