Schutterij Sint Nicolaas Meijel

Schutterij St. Nicolaas werd opgericht in augustus 1919 en is niet meer weg te denken in de Meijelse gemeenschap. Wij kunnen ons gelukkig prijzen dat de schutterij gedragen wordt door het overgrote deel van de Meijelse gemeen-schap. Deze steun maakt het ons mogelijk om onze doelstellingen te verwezen-lijken. In het jaar 1994 kreeg de schutterij de koninklijke onderscheiding.

Dekenale Schuttersfeest 2017

St. Nicolaas wint bijna alles op alle onderdelen!!!!!
Afgelopen zondag 17 september was het dekenale schuttersfeest in Meijel, georganiseerd door onze zustervereniging onder een stalende zon. Na de opening die mede verzorgt werd door de harmonie. Ging de optocht van start door de Meijelse straten. Om 15.00 uur begon het korps schieten, onze zestallen gingen goed van start en dat bleek laten ook met de uitslagen in de A klasse werd een 2e prijs behaald. In de B, C, en D klasse werd een 1e prijs behaald. Ook in de optocht werd bijna alles gewonnen waardoor wij de ere prijs hebben behaald en de Markus wisselbeker. Een geweldige prestatie van onze leden.

02/10/2017 Gepost door WillyComments are closed.