Schutterij Sint Nicolaas Meijel

Schutterij St. Nicolaas werd opgericht in augustus 1919 en is niet meer weg te denken in de Meijelse gemeenschap. Wij kunnen ons gelukkig prijzen dat de schutterij gedragen wordt door het overgrote deel van de Meijelse gemeen-schap. Deze steun maakt het ons mogelijk om onze doelstellingen te verwezen-lijken. In het jaar 1994 kreeg de schutterij de koninklijke onderscheiding.

Afsluiting schietseizoen 2017

Afgelopen zondag 1 oktober 2017 was alweer de laatste buitenwedstrijd van dit seizoen. Rond de klok van 14.00 uur werd het eerste schot gelost. En ronde na ronde werd duidelijk dat men elkaar niet veel gunde, en dat de duisternis bepalend was voor de einduitslag, en zo werd de wedstrijd uiteindelijk beslist.
In de A groep vielen de volgende personen in de prijzen Mike Beckers, Brenda van Rooij en John van Rooij. In de B-groep Jan Strijbos, Benjamin van Lierop en Tonny Beijers. Tevens zijn de beste schutters van dit seizoen bekend gemaakt a-klasse Mike Beckers b- klasse Frits Smedts bij de dames Kerstin Werner en bij de jeugd Roy Vissers. Allen proficiat.

02/10/2017 Gepost door WillyComments are closed.