Schutterij Sint Nicolaas Meijel

Schutterij St. Nicolaas werd opgericht in augustus 1919 en is niet meer weg te denken in de Meijelse gemeenschap. Wij kunnen ons gelukkig prijzen dat de schutterij gedragen wordt door het overgrote deel van de Meijelse gemeen-schap. Deze steun maakt het ons mogelijk om onze doelstellingen te verwezen-lijken. In het jaar 1994 kreeg de schutterij de koninklijke onderscheiding.

Blauwe Beker trofee 2017

Op 17 december is Henk Beckers de winnaar geworden bij het schieten van de blauwe beker trofee 2017 geschonken door Marcel Pijnenburg van MP AutoservicePanningen. Proficiat Henk. Na het schieten zijn 13 dames creatief bezig geweest met kerststukjes maken. Met veel enthousiasme zijn er mooie stukken uit gekomen. Deze zondag was erg geslaagd.

 

 

02/01/2018 Gepost door WillyComments are closed.