Schutterij Sint Nicolaas Meijel

Schutterij St. Nicolaas werd opgericht in augustus 1919 en is niet meer weg te denken in de Meijelse gemeenschap. Wij kunnen ons gelukkig prijzen dat de schutterij gedragen wordt door het overgrote deel van de Meijelse gemeen-schap. Deze steun maakt het ons mogelijk om onze doelstellingen te verwezen-lijken. In het jaar 1994 kreeg de schutterij de koninklijke onderscheiding.

Koning 2018

Zondag 15 april was het weer zover, we krijgen een nieuwe koning!.

De dag begon met een lekkere brunch op de Sjietkuul. Daarna gingen we met het korps voorop onze oude koning ophalen. Daarna begonnen de schietwetstrijden. Ingen kanters werd korps koninging. Daarna volgde het koningin schieten. Ook hier won Inge Kanters weer de prijs!. Toen gingen de heren aan de slag. De strijd ging tussen 4 gegadigden. Uiteindelijk kon onze oude koning het konings zilver overhandigen aan Chris van Rooij, de koning voor 2018!! Proficiat.

 

16/04/2018 Gepost door WillyComments are closed.