Schutterij Sint Nicolaas Meijel

Schutterij St. Nicolaas werd opgericht in augustus 1919 en is niet meer weg te denken in de Meijelse gemeenschap. Wij kunnen ons gelukkig prijzen dat de schutterij gedragen wordt door het overgrote deel van de Meijelse gemeen-schap. Deze steun maakt het ons mogelijk om onze doelstellingen te verwezen-lijken. In het jaar 1994 kreeg de schutterij de koninklijke onderscheiding.

Winterkoning 2019

Afgelopen zondag 10 maar 2019 werd er gestreden om de Sint-Nicolaas Trofee in de Sjietkuul. Nadat alle schutters zijn punten hadden geschoten werd er overgegaan naar het kavelen, een voor een vielen er schutters af en uiteindelijk werden de allerkleinste punten erop gezet. Na enkele kavelrondes was het Roy Vissers die iedereen achter zich liet en er vandoor ging met de trofee. Een geweldige prestatie van ons lid. Roy proficiat.

05/04/2019 Gepost door WillyComments are closed.