Schutterij Sint Nicolaas Meijel

Schutterij St. Nicolaas werd opgericht in augustus 1919 en is niet meer weg te denken in de Meijelse gemeenschap. Wij kunnen ons gelukkig prijzen dat de schutterij gedragen wordt door het overgrote deel van de Meijelse gemeen-schap. Deze steun maakt het ons mogelijk om onze doelstellingen te verwezen-lijken. In het jaar 1994 kreeg de schutterij de koninklijke onderscheiding.

Jubilarissen 2014

Afgelopen zondag 9 november hebben we de drie jubilarissen van onze vereniging in het zonnetje gezet, namelijk Mike beckers 25 jaar lid en Chris en Peter van Bree allebei 40 jaar lid. Het was een gezellige boel in de sjietkuul, nadat het officiƫle gedeelde was afgrond en men de jubilarissen had gefeliciteerd kwam Ger Frenken nog langs met de buut van de sjuttekoningin, kortom weer een gezellige middag in de sjietkuul.

16/11/2014 Gepost door WillyComments are closed.