Schutterij Sint Nicolaas Meijel

Schutterij St. Nicolaas werd opgericht in augustus 1919 en is niet meer weg te denken in de Meijelse gemeenschap. Wij kunnen ons gelukkig prijzen dat de schutterij gedragen wordt door het overgrote deel van de Meijelse gemeen-schap. Deze steun maakt het ons mogelijk om onze doelstellingen te verwezen-lijken. In het jaar 1994 kreeg de schutterij de koninklijke onderscheiding.

Roy Visser wint MP wisseltrofee.

Afgelopen zondag 25 oktober 2015 werd er in de Sjietkuul getreden om de MP wissel toffee. ( geschonken door MP autoservice) Een 25 tal schutters begon afgelopen zondag aan de wedstrijd voor de blauwe trofee. Nadat er enkele rondes geschoten waren op de dikke bollekes ging men over op de kleine, Roy had bij de jeugd al gewonnen en mocht mee kavelen met de overige deelnemers. Roy en Benjamin bleven na enkele schietbeurten alleen over en Roy sleepte de dag prijs mee. Roy proficiat!

15/12/2015 Gepost door WillyComments are closed.