Schutterij Sint Nicolaas Meijel

Schutterij St. Nicolaas werd opgericht in augustus 1919 en is niet meer weg te denken in de Meijelse gemeenschap. Wij kunnen ons gelukkig prijzen dat de schutterij gedragen wordt door het overgrote deel van de Meijelse gemeen-schap. Deze steun maakt het ons mogelijk om onze doelstellingen te verwezen-lijken. In het jaar 1994 kreeg de schutterij de koninklijke onderscheiding.

Jubilarissen 2015 van Sint Nicolaas.


Op 28 november 2015, de jaarlijkse feestavond, werden de volgende personen in het zonnetje gezet voor de verdiensten die zij voor de vereniging hebben gedaan: Veerle Geraets, Brenda van Rooij en Jarno Schijven voor hun 10 jarig lidmaatschap, Pierre Verhees voor zijn 25 jarig lidmaatschap, en Jan Schijven, Hans Tulkens en Gerrit Lutters voor hun 40 jaar lidmaatschap. Allen van harte proficiat, en dat we nog vele jaren van jullie aanwezigheid mogen genieten!

15/12/2015 Gepost door WillyComments are closed.