Schutterij Sint Nicolaas Meijel

Schutterij St. Nicolaas werd opgericht in augustus 1919 en is niet meer weg te denken in de Meijelse gemeenschap. Wij kunnen ons gelukkig prijzen dat de schutterij gedragen wordt door het overgrote deel van de Meijelse gemeen-schap. Deze steun maakt het ons mogelijk om onze doelstellingen te verwezen-lijken. In het jaar 1994 kreeg de schutterij de koninklijke onderscheiding.

Winterkoning 2016

Afgelopen zondag 31 januari werd er gestreden om de winterkoning bij de blauw. Een kleine 30 tal schutters ging de strijd aan om de haan van zijn stokje te schieten. Ronde voor ronde moest hij er aan geloven en uiteindelijk schoot onze voorzitter John van Rooij het laatste stukje aan flarden en werd daarmee winterkoning 2016. John proficiat. !

06/02/2016 Gepost door WillyComments are closed.