Schutterij Sint Nicolaas Meijel

Schutterij St. Nicolaas werd opgericht in augustus 1919 en is niet meer weg te denken in de Meijelse gemeenschap. Wij kunnen ons gelukkig prijzen dat de schutterij gedragen wordt door het overgrote deel van de Meijelse gemeen-schap. Deze steun maakt het ons mogelijk om onze doelstellingen te verwezen-lijken. In het jaar 1994 kreeg de schutterij de koninklijke onderscheiding.

Opening schietseizoen.

Onder een mooi zonnetje werd er op 3 april fel gestreden om de dagprijs, in de A-klasse eindigde de strijd onbeslist Benjamin van Lierop en Mike Beckers deelden hier de eerste prijs. In de B-klasse was het Jan Strijbos die eerste werd. Bij de dames ging Truus Lutters er met de prijs van door. Bij de Jeugd was het Arjan van Rooij die won.

13/04/2016 Gepost door WillyComments are closed.