Schutterij Sint Nicolaas Meijel

Schutterij St. Nicolaas werd opgericht in augustus 1919 en is niet meer weg te denken in de Meijelse gemeenschap. Wij kunnen ons gelukkig prijzen dat de schutterij gedragen wordt door het overgrote deel van de Meijelse gemeen-schap. Deze steun maakt het ons mogelijk om onze doelstellingen te verwezen-lijken. In het jaar 1994 kreeg de schutterij de koninklijke onderscheiding.

Jubilarissen 2012

Zondag 21 oktober 2012 hebben we de jubilarissen in het zonnetje gezet. Onder stralende omstandigheden en een goed gevulde sjietkuul kon het feestje beginnen. Henk (50 jaar lid), Anne (10 jaar lid) en Liesbeth (10 jaar lid) werden door de LBT gehuldigd voor hun bijdrage aan het korps. Daarna was het de OLS federatie aan de beurt, en kregen Henk, Anne en Liesbeth en Leon (40 jaar lid) ook nog een oorkonde.

De verrassing was compleet toen onze burgemeester binnen kwam en een woordje tot Henk en Hennie richtte. Na een lange staat van dienst, die Henk voor zowel de schutterij St. Nicolaas als voor de Velo betekent heeft kwam er een verrassend slot: een Koninklijke onderscheiding uit de handen van de burgemeester.

24/10/2012 Gepost door Willy



Comments are closed.